Je huisdier vereeuwigen op een kussen

Wil je graag een sierkussen met je eigen huisdier erop? Daar kunnen veel redenen voor zijn. Je houdt veel van je huisdier, je huisdier is helaas overleden en je wilt een tastbare herinnering, of je wil het cadeau doen. 

Als je dat wilt, ontvang ik voor het beste resultaat duidelijke foto's van je huisdier.

Je kunt deze foto's doormailen, maar je kunt ze ook opsturen. Ik vind het leuk om iets anders te doen met de kleuren, de vachten en de achtergronden, maar ik begrijp wanneer je wilt dat je huisdier wordt afgebeeld in realistische kleuren. Ik kan dan een mooie achtergrond maken.

De levertijd is langer dan normaal, omdat 1 afbeelding te weinig is om te printen. Ik heb om die redenen meerdere beelden nodig om te laten printen. De grootte van het kussen kan ook worden gespecificeerd en is essentieel voor de prijs.

Je huisdier vereeuwigen in een ring

Ook is het mogelijk een illustratie of foto in een ring te verwerken. De levertijd is hiervan veel korter dan die van het kussen, omdat het sneller gemaakt is.

Je huisdier vereeuwigen op canvas

Het is ook mogelijk om je huisdier te laten printen op canvas. Geef dan de betreffende naam door. Dit kan op verzoek in allerlei afmetingen. Het laten printen duurt 2 tot 3 dagen. Hieronder een prijsindicatie.

30 x 30 cm = € 60,-  40 x 40 cm = € 80,-  50 x 50 cm = € 100,-  Prijzen zijn exclusief BTW.

Neem contact met op om je wensen kenbaar te maken en stuur een mailtje naar: f.zonjee@ziggo.nl

 

Sorteer op
© 2013 - 2020 K I S K O E S | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren