HOE WORDT DE KUSSENHOES GEMAAKT?

Vaak krijg ik de vraag: hoe maak je de kussenhoezen? Teken je de afbeelding op de stof? Staat er een foto op? Is het zeefdruk?

Eerst teken ik de afbeelding met potlood op een A4tje. Wanneer ik tevreden ben over het resultaat, maak ik er een lijntekening van. Die lijntekening scan ik dan in op mijn computer. En dan kan het echte werk beginnen, namelijk het kleuren en bewerken van het beeld in Photoshop. Dit is een heel arbeidsintensief proces en kan lang duren.

Wanneer het beeld klaar is, stuur ik het digitale bestand naar Print Unlimited BV, een bedrijf dat op klantorder exclusieve design prints produceert voor de internationale mode- en interieur markt. Mijn bestand wordt afdrukt op een prachtige stof Katoen Velvet Dublin, een fluweelachtige stof. Alleen de vogels laat ik printen op Katoen Satin Deco, omdat dat beter past bij de vogels. 

Na ± 10 dagen ontvang ik dan een grote rol stof met alle prints erop. Die prints knip ik allemaal uit. Daarna zoek ik bij de prints bijpassende kleuren fluwelen stof en knip daar stukken op maat uit. Na het innaaien van de labels en rits, naai ik de delen aan elkaar en klaar is de hoes!

prints Print Unlimited

© 2013 - 2024 K I S K O E S | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel