Algemene voorwaarden

Indien je een bestelling plaats bij KISKOES verklaar je jezelf akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden. Een bestelling in onze webshop heeft een betalingsverplichting tot gevolg. Je kunt 24 per dag een bestelling plaatsen.

Je kunt direct via IDEAL betalen waarvoor geen extra kosten worden berekend. Je kunt ook vooruit betalen en het bedrag overmaken op IBAN NL87INGB0005316285 t.n.v. Zonjee Grafisch Ontwerp in Tilburg.

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt je bestelling binnen 1 à 2 dagen verzonden door PostNL.

Is een bepaald product niet op voorraad, dan staat dit bij het specifieke product vermeld. wanneer het om de handgemaakte producten gaat zoals de sierkussens, kan de duur variëren. Maar je krijgt altijd een bericht wanneer de duur van de levering afwijkt, ook wanneer het eerder geleverd kan worden.

Klachten / Garantie

Heb je klachten met betrekking tot de geleverde producten? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Kleurafwijkingen

Je moet er rekening mee houden dat de beeldschermkleuren niet altijd precies overeenkomen met de kleuren van het fysieke product. Mocht je hierover twijfelen, dan kunt je hierover altijd contact opnemen.

Overeenkomst

Indien de levering van je bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heb je het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kun je ons verzoeken om terugbetaling van het door jou betaalde bedrag.

© 2014 Zonjee Grafisch Ontwerp KISKOES
Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden.

Prijsafwijzigingen

Wij behouden ons het recht voor op prijswijzigingen. Wij zullen je bij deze inlichten. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacyverklaring

KISKOES verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jouw verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van wat je op onze site gezien hebt, dan kun je een e-mail sturen naar :

f.zonjee@ziggo.nl

Zonjee Grafisch Ontwerp KISKOES

KvK : 18059450 | BTW : NL117298098B01(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2024 K I S K O E S | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel